Házirend

 1. WIFI felhasználó név/jelszó az internet eléréshez: apartmanban elhelyezett információs táblán szerepel a felhasználónév és a jelszó.
 2. Fizetési lehetőségek: készpénz, bankkártya, szép kártya (MKB, OTP, K&H), előre utalás. Elfogadott pénznemek: Forint (HUF) és Euró. (€) Euróban történő fizetés esetén az MNB adott napi hivatalos középárfolyama a mérvadó.
 3. A szállás díj rendezése foglaláskor vagy legkésőbb érkezéskor esedékes.
 4. A szálláshelyre való bejelentkezéshez érvényes személyi igazolvány vagy útlevél szükséges.
 5. A szálláshely az érkezés napján 14 órától, az elutazás napján délelőtt 11 óráig áll vendégeink rendelkezésére. Ettől eltérő lehetőségek a szállásadóval történő előzetes egyeztetés alapján rugalmasan kivitelezhetők. (felár felmerülhet)

A szállásadó, vagy annak képviselője igény esetén érkezéskor és elutazáskor is rendelkezésre áll.

 1. A szálláshely végleges elhagyásakor/hazautazáskor a kulcsot le kell adni, a szállásadó részére. Ennek időpontjáról kérjük, előre tájékoztassa a szállásadót.
 2. A megegyezett időpont előtti elutazás esetén szállásdíjat nem térítünk vissza.
 3. Az apartman elhagyásakor a villanyokat legyen szíves lekapcsolni. Az apartman elhagyásakor az ajtókat, ablakokat kérjük bezárni.
 4. A szálláshelyet csak az előre egyeztetett létszámban vehetik igénybe a vendégek.
 5. Gyermekbarát berendezést igény esetén, előzetes bejelentést követően díjmentesen biztosítunk csecsemők, kisgyermekek részére: kiságy, utazóágy, fürdető kád, etetőszék.
 6. A szállásadó jogosult – előzetes bejelentéssel – ellenőrizni, hogy a szálláshelyen az előre bejelentett illetve kifizetett létszámban tartózkodnak-e a vendégek. Az ellenőrzés nem járhat a vendég zaklatásával és az ellenőrzés, takarítás során a vendég személyiségi jogai tiszteletben tartásával kell eljárni.
 7. A vendégeink látogatót nappal (8 és 21 óra között) a szállásadóval történő előzetes egyeztetést követően fogadhatnak.
 8. Háziállatokat nem tudunk fogadni, az elszállásolásuk nem engedélyezett!
 9. Az átadott kulcsok esetleges elvesztése esetén a vendégek kötelesek azt haladéktalanul jelezni, és annak árát, illetve a zárcserét a szállásadónak megtéríteni.
 10. A szállásadó nem vállal felelősséget a nem rendeltetésszerű használatból adódó esetleges anyagi károkért vagy balesetekért.
 11. A vendégek által a nem rendeltetésszerű használattal okozott kárért a vendégek anyagi felelősséggel tartoznak, a kárt közvetlenül meg kell téríteni a szállásadónak.
 12. A házirend megsértése kitiltást, illetőleg tárgyak eltulajdonítása, rongálása egyéb intézkedést vonhat maga után.
 13. Amennyiben a tartózkodás alatt az apartmannal, szobával kapcsolatban bármilyen probléma felmerül, kérjük, haladéktalanul értesítse arról a szállásadót. Utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni.
 14. A szállásdíj tartalmazza a közüzemi díjakat, egyéb rezsi költségeket, az ágyneműt huzattal, törölközőket, egy héten túli tartózkodás esetén heti ágyneműcserét és takarítást, valamint a végtakarítást.
 15. Kérjük, ügyeljenek a rendre és a tisztaságra. Elutazáskor az apartmanban, szobában kérjük, ne hagyjanak mosatlan edényt, ill. szemetet.
 16. Az apartmanban dohányozni szigorúan tilos! Apartmanban történő dohányzás esetén 200 EUR mértékű takarítási felár fizetendő, valamint a szálláshely azonnali elhagyását vonja maga után.
 17. Étkezés: Az apartmanok jól felszerelt konyhával rendelkeznek. Kérjük a tisztaságra ügyelni! A mikrohullámú sütőbe fémet tartalmazó edényt ne tegyen be!
 18. Parkolás: Parkolni a zárt udvaron díjmentesen lehet, de előre kijelölt helyen.
 19. További szolgáltatások:

– igény esetén napi takarítás kérhető felár ellenében

– 24 órás telefonos elérhetőség: +36 30 3945 423

Köszönjük a figyelmet és a megértést!

Szandi Zita
Best Apartments Szeged
6722 Szeged, Londoni krt. 28.
Tel: +36 30 3945 423
www.bestapartments.hu